Monica's Blog

Just another WordPress.com site

Guns N’ Roses

Concert Guns N’ Roses la Bucureşti

21 septembrie,2010, ora 19:00

Sursa foto

G uns N’ Roses, (abrevi ată ca GN’R) e ste o fo rmaţie americană de hard rock, formată în Los Angeles, California în 1985, având vândute un număr estimat la 90 milioane albume în lume. Numele formaţiei provine din unirea a două grupuri foarte im portante de la Hollywood, L.A Guns şi Hollywood Rose.

De-a lungul anilor, Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albu me în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare albu m al trupei a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii

De-a lungul anilor, Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album al trupei a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Trupa este cunoscută pentru piese precum: “Sweet Child O’Mine”, “Knocking On Heaven’s Door”, “Don’t Cry”, “Since I Don’t Have You” sau “November Rain”.

Componenţa actuală este formată din: vocalistul Axl Rose, chitariştii Ron “Bumblefoot” Thal şi DJ Ashba, chitaristul Richard Fortus, la chitară bass Tommy Stinson, la keyboard Dizzy Reed şi Chris Pitman şi la tobe Frank Ferrer.

Marţi, 21 septembrie 2010, ora 19:00, trupa Guns N’ Roses va concerta pentru prima oara în România la complexul Romexpo din Bucureşti.

În deschidere va concerta trupa canadiană de rock’n’roll, Danko Jones.

Poze concert 2010, Bucuresti

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: